NL EN AR

Een werknemer deactiveren

Iemand tijdelijk of blijvend de toegang ontnemen

Bijgewerkt op 28 september 2026

  1. Open de werknemer.
  2. Klik op Deactiveren.

De werknemer kan niet meer inloggen of inklokken. Met Reactiveren zet je het terug.

Gerelateerde artikelen